Ingredienser
1 liten gul lök, finhackad
1msk hackad persilja eller koriander
drygt 1 km paprikapulver
1 km kryddpeppar
1 krm mald koriander
450g oxfärs
salt & peppar
vegetabilisk olja, att pensla med
färska korienderblad, till garnering
couscoussallad
hackad tomater, finhackad persilja, finhackad lök, hackad gurka och salt och peppar
Tillagning
- Använder du träspett så börja med att blötlägga dem i kallt vatten i 30 minuter.
- Lägg lök, färsk persilja el. färsk koriander, kryddor, socker och färs i en stor skål och blanda väl. Krydda med salt och peppar.
- Forma färsen till korvar runt spetten med händerna. Pensla dem lätt med vegetabilisk olja.
- Grilla spetten över glödande kol i 15-20 minuter eller tills de är grnomstekta, det går grilla i ungen också. Glömt inte vänd dem ofta under tiden.
Viola! en mumsig dinner & easy to do it!!!!!!
Ha trevlig lat söndag Alla!
***